Weekend der Spontane Gisting - 25 jaar!

Door Rony Heymans 2525 dagen geleden
Tapperij Beukenhof
Broekstraat 18, 9255 Buggenhout, Belgi├ź
28-05-2016
15:00
Bierpallieters

De Opstalse Bierpallieters nodigen u uit op hun 25ste Weekend der Spontane Gisting dat door zal gaan op zaterdag 28 mei 2016 en zondag 29 mei 2016, telkens vanaf 15u. De toegang is gratis. Zythos-leden krijgen een welkomstdrankje op vertoon van hun lidkaart.

Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag organiseren we op zaterdagavond de meest spontane tafel, een bijeenkomst van brouwers, stekers en andere lambiekexperten.

Zoals de naam het doet vermoeden, worden tijdens dit unieke bierweekend voornamelijk bieren (een 70-tal!) van spontane gisting geschonken zoals lambiek, kriekenlambiek, geuze, kriek, framboos, faro en de andere specialiteiten van alle nog bestaande lambiekbrouwerijen en gueuzestekers. Dit unieke assortiment wordt aangevuld met de bieren van de twee Buggenhoutse brouwerijen en natuurlijk met onze Opstalse Tripel en Bierpallieters Fond Gueuze.

De bierlijst van het komende weekend is pas beschikbaar op het weekend zelf omdat we de bieren pas halen enkele dagen voor het weekend zelf. Om volledig in het Pajotse kader te blijven serveren we ook natuurlijk boterhammen met kop, platte kaas en radijsjes of boerenhesp.

We bieden ook een gratis taxi-dienst vanuit de nabij gelegen stations (reservatie verplicht). Lees ook zeker de routebeschrijving of bekijk een overzichtskaart. Wil je overnachten, dan zijn er verschillende mogelijkheden, ondermeer eenvoudige logies voor 20 euro (reservatie en betaling op voorhand verplicht!).

Ter info In de directe nabijheid van het festival bevinden zich geen geldautomaten. Tevens rijden er nauwelijks taxi's in deze omgeving.

0032 476 550 144

Geïnteresseerden (1)

Rony Heymans