Zythos Bierfestival

Door Rony Heymans 2524 dagen geleden
Leuven
Brabanthal, Brabantlaan 1, 3001 Leuven, België
23-04-2016
12:00
Zythos

Voor het ZBF 2016 voorzien we, net zoals in 2015, 88 standen, bemand door een honderdtal brouwerijen en bierfirma’s. Aan al deze standen kan je in ruil voor één jeton één van de vele aangeboden Belgische bieren proeven. Dat proeven gebeurt in een proefglas van 10 cl.

Iedereen is welkom op het ZBF. Het schenken van de bieren gebeurt echter enkel aan personen van 16 jaar of ouder. Huisdieren zijn niet toegelaten op het festival, uitgezonderd begeleidingshonden.

Op verschillende punten in de zaal is er voldoende zitplaats gecreëerd voor wie eventjes wil rusten en voor de hongerigen is er ook een foodcorner aanwezig. Tevens is er in de zaal een stand met niet-alcoholische dranken.

Verder is het ZBF rookvrij, zodat je in optimale omstandigheden kan proeven van de meer dan 500 bieren en hun rijk palet aan smaken. 

De Brabanthal ligt op een 10-tal minuten rijden van het stadscentrum en het station van Leuven, van waar een gratis pendeldienst vertrekt. De zaal is ook zeer gemakkelijk bereikbaar met de wagen en er is ruim voldoende parkeergelegenheid aan de zaal zelf. 

Kortom, het ZBF is een ideaal kader om met de ganse familie het Belgische ambacht van het bierbrouwen te (her)ontdekken en te degusteren.

http://www.zbf.be/index.php?lang=NL&page=8
gratis toegang, verplicht startpakket €10 (9 in voorverkoop)

Deelnemers (1)

Rony Heymans