Maximus

Maximus
Adres
Pratumplaats, 2A
3454 NA De Meern
Land
NEDERLAND
Website
www.brouwerijmaximus.nl
Volg via
Facebook
Twitter

Een jonge en ambitieuze brouwerij in het midden van het land. Met stoom brouwen wij ambachtelijke bieren op onze koperen installatie. 

Onze Pandora, Brutus, Highhops, Saison, Stout 6 & 8 en Bok zijn bieren die wij zelf lekker vinden, doordrinkbaar maar wel verrassend bij iedere slok. De brouwinstallatie is in zijn geheel te bewonderen vanuit ons eigen proeflokaal. Een bar waar wij naast koffie, thee, wijn en fris ook onze eigen bieren schenken. Een proeflokaal met regionale producten met de nadruk op eerlijk en passie. Naast huisgemaakte soepen, taarten en chutneys serveren wij onder andere worsten uit Utrecht, kazen uit Montfoort en Bodegraven, en heerlijke appelsap van de prachtig gelegen boomgaard naast ons.

Bij Brouwerij Maximus kun je terecht voor rondleidingen, proeverijen, cursussen, borrels en zaalverhuur. Om de woensdag kunnen maximaal 20 personen aanschuiven voor een driegangendiner. De brouwerij afhuren voor een privéfeestje is niet mogelijk. Maar een paar tafels in ons proeflokaal is altijd te reserveren. Ons bier is ook buiten de brouwerij verkrijgbaar bij slijter en horeca.

Naast al deze bezigheden zijn wij ook een leerwerkbedrijf. Een opleidingsplek voor jong en oud. 

Brouwerij Maximus vindt dat er naast commerciële activiteiten binnen het bedrijf er ook ruimte moet zijn voor het maatschappelijke doel: mensen die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun leven de ruimte bieden om zichzelf te kunnen ontplooien binnen de brouwerij.