Berichtdetail

guido
Door guido 3925 dagen geleden Reacties (2)
Op welke belangrijke punten moeten wij als biervereniging letten bij de organisatie van een klein bierfestival +- 100 verschillende bieren.

Reacties

  • Rony Heymans
    Rony Heymans 3925 dagen geleden

    Dag Guido, veel van jullie werk zal zitten in veel organisatorische zaken.. Vergeet echter vooral ook de communicatie niet.. Ook de juiste datum kiezen lijkt me belangrijk.. Er zijn immers al vrij veel bierfestivals.

  • Rony Heymans
    Rony Heymans 3925 dagen geleden

    Op deze community kan je alvast jouw events toevoegen.. Kan op termijn helpen, maar zoals je weet is dit een pas opgestartte community.. eens dat die begint te lopen, kan het wel snel aan. (bij mijntuin.org, hebben we dagelijks veel bezoekers en ondertussen meer dan 31.000 actieve communityleden). Op deze site staat ook een nog niet geactiveerd luik voor groepsbeheer. Dat kan voor jullie vereniging zinvol zijn. Die zou je dan ook kunnen gebruiken.. Zinvol? Of zetten jullie eerst in op een website? Mochten we jullie kunnen helpen met een website, wij zijn websitebouwers.. En in combinatie met deze site zijn er misschien leuke interactieve dingen te bedenken..feel free.