Berichtdetail

Rony Heymans
Door Rony Heymans 3425 dagen geleden Reacties (4)
Heeswijk - Nederland - Denis Hendrickx, abt van de brouwerij maakte bekend dat de abdij weer Norbertijnen bier gaat verkopen. Mogelijk is komende zomer het eerste 'Berne Abdijbier' al te koop. Voorlopig wordt het bier niet in Heeswijk, maar elders gebrouwen. Mettertijd wil de abdij een eigen brouwerij bouwen. "Wij gaan het Norbertijnen bier letterlijk en figuurlijk mogelijk maken, maar we gaan zelf geen opleiding volgen als brouwer. Het bier is een aantrekkelijke combinatie met onze nieuwe abdijwinkel. We willen bij die winkel op een terras de mensen ontvangen om hen van Berne Abdijbier te laten genieten. Dat zou over een half jaar al kunnen. Goed dus om weer wat volk op hun terras te krijgen.. Goed ook voor de inkomstenstroom..

Reacties

  • Bram
    Bram 3414 dagen geleden

    Is er echt biervisie of meeliften op een golf? Hoe kun je zeggen dat je gaat brouwen en geen opleiding volgt? Gaat het dan alleen om de

  • Bram
    Bram 3414 dagen geleden

    Centen?

  • Bram
    Bram 3414 dagen geleden

    Centen?

  • Rony Heymans
    Rony Heymans 3414 dagen geleden

    Dag Bram, centen zullen hier belangrijk zijn denk ik.. Merk je in steeds meer abdijen.. Ook schaarste creƫren is onderdeel van het spel lijkt me..