Berichtdetail

joeri
Door joeri 2988 dagen geleden Reacties (3)
Gisteren voor het eerst Rodenbach Caractere Rouge gehad. Geen degustatiebier zoals Goudenband maar een echte dorstlesser. Eigenlijk een bier voor in de lente of zomer. Zurig en fruitig bier. Het is even wennen, maar er zijn wel moeilijker bieren op de markt om te drinken.

Reacties

  • Rony Heymans
    Rony Heymans 2976 dagen geleden

    ik vind dat dus wel een degustatiebier Joeri.. Je moet eens proeven met een chocoladedessert van

  • joeri
    joeri 2976 dagen geleden

    Als je er niets bij eet is het meer een dorstlesser. Als je het ergens bij eet kan het misschien een degustatiebier zijn. Maar in het algemeen zijn zure bieren toch voor de dorst bestemt. Ik kan echt niet zeggen dat ik echt kan genieten van een zuur biertje, maar voor de dorst is het prima. Degustatiebieren zijn voor mij Dubbels, Triples, Blonde en Sterke Blonde, Gerstewijn, Quadruppel Imperial stouts en ipa en overige sterke bieren als ze maar op goede temperatuur worden ingeschonken dus niet te koud dit komt smaak ten goede.

  • Rony Heymans
    Rony Heymans 2973 dagen geleden

    Toch eens proberen Joeri.. Maar ik geef je wel gelijk als het gaat over de echt heel zuren bieren.. Heb er onlangs zo'n aantal geproefd.. Echt te zuur (voor mij) Dat zijn zelfs geen dorstlessers..